Ik ben ervaren als adviseur overheidscommunicatie en adviseur crisiscommunicatie. Je kunt bij mij ook terecht voor een communicatietraining, bijvoorbeeld op het gebied van crisiscommunicatie.

Communicatieadvies

Van langlopende communicatietrajecten tot korte eenmalige opdrachten. Door mijn jarenlange ervaring in de overheidscommunicatie ben ik snel en makkelijk inzetbaar. Ik houd ervan om ┬┤in het diepe gegooid te worden┬┤, dus geef me een opdracht en ik weet mijn weg snel te vinden. Door mijn werkervaring bij verschillende gemeenten ben ik politiek sensitief en weet ik goed hoe overheidsinstanties in elkaar zitten.

Crisiscommunicatie

Of het nu gaat om een grote brand, een datalek of een pandemie, goede communicatie is essentieel om de gevolgen van een crisis zo klein mogelijk te houden.

Ik heb veel ervaring in dit vak, zo ben ik Hoofd Crisiscommunicatie, Communicatieadviseur ROT en Communicatieadviseur BT, maar ook Omgevingsanalist.

Training

Trainingen zijn bij mij altijd maatwerk. Ik geef basistrainingen crisiscommunicatie, pers- en publieksvoorlichting en omgevingsanalyse. Neem contact met me op voor een offerte op maat. Eerst bespreken we je wensen en leerdoelen, daarna maak ik een gespecificeerde offerte.